Skip to content
Rett person, på rett plass til rett tid​

Bli kunde

Vi vet at bedrifter plutselig kan stå overfor situasjoner der det er behov for ekstra arbeidskraft. Kanskje selskapet er inne i en ekstra hektisk periode, eller har større prosjekter som skal ferdigstilles?

Vi har flere års erfaring fra industri og produksjon og forstår at effektivitet og fleksibilitet er like viktig som kvalitet for at prosjekter skal gå etter planen. Erfaringen vår er at ulike kunder har forskjellige behov. Derfor etterstreber vi alltid å tilrettelegge slik at deres behov tilfredsstilles på best mulig måte.

Drift Sør leverer tjenester og personell innen elektro, mekanikk, hydraulikk, rør og sveis til det globale markedet innen energi og industri. Vår samlede erfaring innenfor fagfeltet og bransjen gjør deg som kunde trygg på at personellet som kommer fra oss er av høy kvalitet.

Basert på vår kartlegging, vil våre ansatte møte med de rette kvalifikasjonene for jobben. Vi har mulighet for å levere personell med og uten utstyr, som for eksempel verktøy, bil, PPE osv. Dette i kombinasjon med tett oppfølging sikrer en trygg leveranse. Vi vil alltid etterstrebe god kommunikasjon, ryddige betingelser og utmerket service.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å løse ditt bemanningsbehov. Så uansett hva du trenger hjelp til – Spør oss!